Връзка с нас
Европейски регламент за защита на личните данни ЕС 2016/279
    
    Вход   
Порталът www.e-invoice.bg за издаване и получаване на електронни фактури се управлява от оператора на услуги Дайрект Сървисиз ООД. Системата е разработена от КОНТРАКС АД.


За Контракс


КОНТРАКС АД е системен интегратор със специализация в областта на информационните и комуникационни технологии. Фирмата е основана през 1992 г. като международен холдинг от компании в шест страни в Източна Европа с унгарска и американска собственост. От 2000 г. КОНТРАКС е изцяло българска частна компания, специализирана в обслужването на големи частни и държавни структури. Богатият спектър от продукти и услуги и различната специализация на екипа, дават възможност за изпълнение на комплексни решения. В резултат на упорит труд и добро управление, фирмата си е извоювала лидерски позиции на българския ИТ пазар.

В класациите на IDG през последните години, КОНТРАКС заема неизменно място сред Топ 10-те на пазара на ИКТ и е водещ системен интегратор в България. КОНТРАКС е сред най-големите данъкоплатци в страната – факт, доказващ успешния бизнес на компанията.

Сред клиентите на фирмата са имената на всички големи държавни и частни организации. КОНТРАКС развива дейност в различни сектори на икономиката: финанси, банки, застраховане; телеком, ютилити, енергетика; здравеопазване, фармацевтика, индустриална химия; строителство, машиностроене, добивна промишленост; търговия, услуги, туризъм, транспорт, инфраструктура, образование и наука; обществен сектор.

Дайрект Сървисиз


Дайрект Сървисиз е оператор, който предлага аутсорс услуги за компании от различни сектори на икономиката - банков, застрахователен, лизингов, ютилити, телеком, търговия, производство, реклама. Фирмата разполага с необходимата експертиза, опит и оборудване за предоставяне на комплексни решения в областта на:
  • Обработка на бази данни и изготвяне на персонализирани съобщения в електронен вид (маркетингови съобщения, уведомителни съобщения или справки за използвани услуги).
  • Изпращане на персонализирани съобщения чрез хибридна поща (отпечатване на персонализирани съобщения, пликоване и доставка до адресатите на готовите писма).
  • Изпращане на персонализирани съобщения чрез електронни канали (по e-mail или през системата e-invoice .bg за подписани с електронен подпис фактури).
  • Изграждане и управление на електронни архиви (сканиране и индексиране на хартиени документи).
  • Управление на хартиени и електронни архиви (физическо съхранение на хартиени архиви, хостинг на електронни архиви).
  • Извличане на информация от сканирани документи и формуляри (OCR/ICR обработка).
  • Производство, доставка и персонализация на пластмасови карти с лента и/или чип (банкови карти, клиентски карти).